BLOG

MY PERSONAL JOURNEY

KOMIK UJANG PDF

i – Read online for free. Koleksi Lawak Komik Ujang. By Muhamad Aarif on November 10, • (0). Assalamualaikum Bismillahir Rahmanir Rahim. actually MOY publication ciplak artwork asal ujang.. u maybe heard this news rite ? ujang sampai kena declare bankrupt becoz of this shiat.

Author: Mikakinos Shaktim
Country: Yemen
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 25 October 2005
Pages: 276
PDF File Size: 5.20 Mb
ePub File Size: 15.62 Mb
ISBN: 658-9-95897-351-1
Downloads: 79843
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinogar

Forum Announcement

Johor The Banjir Country. Bumper raya is the bomb. D This post has been edited by loverboy No trivia or quizzes yet.

Sejak kecil, Ujang yang merupakan keturunan Minangkabau ini, telah menyukai kegiatan menlukis. Ujang was my fav magazine but that was long ago. Zuraidah Binti rated it really liked it Dec 07, This book is not yet featured on Listopia. Ujajg itu ia juga menerbitkan Buletin Lubuk, majalah khusus kokik penggemar mancing.

Film itu terkenal dengan sebutan Jibam The Movie. Trivia About Kompilasi Komik L You tak suka You Keluar Group: Show posts by this member only Post 6. Thanks for telling us about the problem.

  COOKEINA TRICHOLOMA PDF

Welcome Guest Log In Register. Buku lawak sampah Rm10 mahal nak mampus eh dah mampus pun. I’m here to lepak.

Kesemua komik ini adalah bertemakan kisah-kisah legenda dan misteri yang terkenal di kalangan kaki-kaki pancing. Pre moy ujang is the best. Di Kharisma, ia juga menciptakan karakter Usop Sontorian, yang kemudian menjadi film animasi. Then he created comixo portal for fighting and more collabs stuff.

Show posts by this member only Post 1. PakTeh Einan marked it as to-read Aug 17, It all due to the upper staff easily hands his ip to be done by other artist and lots of idea being reject in names of keeping gempak old niche secure – all while he receive his japang award.

Din Beramboi in memory. LOL I still remember cartoonist Bawang’s mystery series, with it’s trademark tunnel sized nose and special bathing sound effect Prauu Prauu. Dalam kelompok media tersebut, ia menerbitkan majalah Ujang. Show posts by this member only IPv6 Post Beta sedih Harap rakyat beta akan menyokong mereka pada saat saat terakhir ini. Remy rated it did not like it Sep 07, Preview — Kompilasi Komik Lubuk by Ujang. Watak-watak tersebut banyak bercerita mengenai kehidupan pribadinya dan kebanggaannya sebagai seorang Minangkabau.

  DECRETO LEI 9760 PDF

PaperbackLimited Editionpages. Return to Book Page. My fav mag during my tingkatan time. Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Abdul Hamzah marked it as to-read Jan 25, Menurut kartunis Ujang, selepas dia jatuh bankrup, dia menjadikan hobi memancing sebagai sumber pendapatannya.

Koleksi Lawak Komik Ujang – Aarif Billah

Hari tu kata bawah ni yang last, aku beli lah yang ni. Komik ini uang kerana Ujang memasukkan unsur-unsur teladan dan nasihat ke dalam setiap komik terutamanya untuk kaki-kaki pancing.

But I recall his lawak maggi and kari kambing.